Verrassende ceremoniewagens

Gaat u binnenkort trouwen of geeft u gewoon een groot feest en bent u nog op zoek naar geschikte ceremoniewagens? Er bestaan veel meer opties dan u misschien zou durven vermoeden. Bij het woord ‘ceremoniewagens’ denken de meeste mensen namelijk meteen aan limousine verhuur, maar de mogelijkheden gaan veel verder dan dat.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een echte, oude Britse bus? Wilt u met de familie feestend door de stad rijden? Dan is dit misschien een goede keuze voor u. Ook echte Britse taxi’s worden soms gebruikt om een colonne feestvierders veilig naar hun bestemming te voeren. Ook heel populair als ceremoniewagens zijn oldtimers. Wat is er charmanter dan rondbollen is een oude, maar prachtige Citroën? Het overgiet uw feest met een scheutje geschiedenis en nostalgie.

Sommige mensen zijn op een feestelijke dag echter niet op zoek naar originaliteit of nostalgie. Sommige mensen hebben dan liever gewoon extravagante luxe. Een dag leven zoals de sterren. En dat kan! Waarom niet in een echte Rolls Royce, Jaguar of Aston Martin naar uw feestgelegenheid gebracht worden? Op uw  trouwdag of een ander groot feest mag het toch al eens iets extra zijn, niet?

De meeste leveranciers van ceremoniewagens houden altijd een bijzonder extraatje achter de hand. Ga dus zeker eens langs en ontdek de verschillende mogelijkheden. Zorg er vooral voor dat de ceremoniewagens aansluiten bij uw persoonlijke stijl en natuurlijk: maak er een onvergetelijke dag van.