Ceremoniebussen: een feest op wielen

Bent u nog op zoek naar een originele manier om uw gasten van en naar de kerk of van en naar de feestzaal te vervoeren? Dan zijn ceremoniebussen misschien iets voor u! Zo is het mogelijk om allemaal samen naar het feest te trekken en bovendien laat u de buurt zien dat uw familie een reden tot feesten heeft. Ceremoniebussen zijn als het ware een feest op wielen.

De keuze aan ceremoniebussen is divers. Zo kunt u kiezen voor een klassieke bus zonder veel toeters en bellen, maar ook heuse oldtimers behoren tot de mogelijkheden. Of wat dacht van een kleiner busje dat zo uit de jaren ‘60 lijkt weggereden? Feesten in een sfeer van peace & love verzekerd. Een andere populaire mogelijkheid is de ouderwetse Britse stadsbus. Deze rode bussen zijn erg herkenbaar en roepen meteen een gezellige sfeer op. Een optie die ook steeds vaker opduikt is de bekende gele, Amerikaanse schoolbus. U kunt het zo gek niet bedenken, of er is wel een verhuurder die het u kan leveren.

De kosten van ceremoniebussen variëren van verhuurder tot verhuurder. Sommigen rekenen per uur, terwijl anderen de kilometers in rekening brengen. Neem zeker de tijd om alle prijzen te vergelijken, zodat u zeker de voordeligste optie eruit haalt.  Als u het niet zo groots ziet, kan u natuurlijk ook een limo huren of een uitkijken naar andere ceremoniewagens.