Verrassende ceremoniewagens

Gaat u binnenkort trouwen of geeft u gewoon een groot feest en bent u nog op zoek naar geschikte ceremoniewagens? Er bestaan veel meer opties dan u misschien zou durven vermoeden. Bij het woord ‘ceremoniewagens’ denken de meeste mensen namelijk meteen aan limousine verhuur, maar de mogelijkheden gaan veel verder dan dat.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een echte, oude Britse bus? Wilt u met de familie feestend door de stad rijden? Dan is dit misschien een goede keuze voor u. Ook echte Britse taxi’s worden soms gebruikt om een colonne feestvierders veilig naar hun bestemming te voeren. Ook heel populair als ceremoniewagens zijn oldtimers. Wat is er charmanter dan rondbollen is een oude, maar prachtige Citroën? Het overgiet uw feest met een scheutje geschiedenis en nostalgie.

Sommige mensen zijn op een feestelijke dag echter niet op zoek naar originaliteit of nostalgie. Sommige mensen hebben dan liever gewoon extravagante luxe. Een dag leven zoals de sterren. En dat kan! Waarom niet in een echte Rolls Royce, Jaguar of Aston Martin naar uw feestgelegenheid gebracht worden? Op uw  trouwdag of een ander groot feest mag het toch al eens iets extra zijn, niet?

De meeste leveranciers van ceremoniewagens houden altijd een bijzonder extraatje achter de hand. Ga dus zeker eens langs en ontdek de verschillende mogelijkheden. Zorg er vooral voor dat de ceremoniewagens aansluiten bij uw persoonlijke stijl en natuurlijk: maak er een onvergetelijke dag van.

Ceremoniebussen: een feest op wielen

Bent u nog op zoek naar een originele manier om uw gasten van en naar de kerk of van en naar de feestzaal te vervoeren? Dan zijn ceremoniebussen misschien iets voor u! Zo is het mogelijk om allemaal samen naar het feest te trekken en bovendien laat u de buurt zien dat uw familie een reden tot feesten heeft. Ceremoniebussen zijn als het ware een feest op wielen.

De keuze aan ceremoniebussen is divers. Zo kunt u kiezen voor een klassieke bus zonder veel toeters en bellen, maar ook heuse oldtimers behoren tot de mogelijkheden. Of wat dacht van een kleiner busje dat zo uit de jaren ‘60 lijkt weggereden? Feesten in een sfeer van peace & love verzekerd. Een andere populaire mogelijkheid is de ouderwetse Britse stadsbus. Deze rode bussen zijn erg herkenbaar en roepen meteen een gezellige sfeer op. Een optie die ook steeds vaker opduikt is de bekende gele, Amerikaanse schoolbus. U kunt het zo gek niet bedenken, of er is wel een verhuurder die het u kan leveren.

De kosten van ceremoniebussen variëren van verhuurder tot verhuurder. Sommigen rekenen per uur, terwijl anderen de kilometers in rekening brengen. Neem zeker de tijd om alle prijzen te vergelijken, zodat u zeker de voordeligste optie eruit haalt.  Als u het niet zo groots ziet, kan u natuurlijk ook een limo huren of een uitkijken naar andere ceremoniewagens.