Vrijgezellenfeest of vrijgezellenavond? Ontdek hier enkele ideeën!

vrijgezellenavondWanneer mannen aan hun vrienden vertellen dat ze gaan trouwen, dan krijgen ze eerst dit te horen: “dommerik!” En vervolgens wordt er gevraagd wanneer het vrijgezellenfeest doorgaat. Sommige dingen veranderen nu eenmaal niet. Bij vrouwen ligt dat misschien anders, maar ook zij verwachten doorgaans een spetterende vrijgezellenavond, voor ze hun vriendin in het huwelijksbootje laten stappen.

Maar wat doe je op zo’n vrijgezellenfeest?. De meesten denken meteen aan allerlei knotsgekke verkleedpartijen in de stad, gevels die bekleed worden met WC-papier, een bed vol confetti of een ezel in de garage. Dat soort dolle pret. Vaak komen er ook een aanzienlijke hoeveelheid alcohol en een aantal schaars geklede dames of heren bij kijken. Allemaal erg plezant, maar er bestaan nog andere mogelijkheden.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een heus spel voor te bereiden voor de verloofde. Via een zoektocht door de stad wordt hij of zij geconfronteerd met zijn of haar -eventueel genante- jeugdjaren. Sommigen gaan nog een stapje verder en laten dit spel doorgaan in een buitenlandse stad. Er bestaan ook heel wat bedrijven die uw verloofde een onvergetelijke ervaring kunnen geven: een parachutesprong, een ritje op het circuit van Francorchamps,… Als u het kan bedenken, is er meestal wel iemand die het kan verwezenlijken.

Het belangrijkste is dat u ruim op voorhand met enkele goede vrienden afspreekt om te bedenken wat het beste zou passen bij de verloofde. Zo gaat u gegarandeerd een onvergetelijke vrijgezellenavond tegemoet. Tenzij de geestrijke dranken echt goed vloeien natuurlijk.