Trouwlocaties: wat is de trouwlocatie van uw dromen?

Geeft u binnenkort het jawoord aan uw geliefde? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk wel al aan het trouwkleed, het trouwkostuum, de trouwkaarten of de feestzaal gedacht. Maar heeft u ook al eens stilgestaan bij de exacte trouwlocatie voor uw sprookjeshuwelijk? Er bestaan immers heel wat verrassende en originele mogelijkheden die het overwegen waard zijn.

Wat dacht u van trouwen op het strand? Of ga nog een stapje verder en laat uw huwelijk doorgaan op een boot. Zo stapt u ook letterlijk in het huwelijksbootje. Trouwt u liever in een sierlijke tuin, een prachtig kasteel of op een betoverend chateau? Voor wie er vroeg genoeg bij is, kan het allemaal. Aparte trouwlocaties zijn er alvast genoeg. Ook het buitenland wordt steeds populairder bij tortelduifjes met trouwplannen. Een zomers huwelijk in Italië met een Mediterraan feesterna, dat klinkt toch goed? Sommigen gaan nog verder: ze trekken naar een exotisch eiland om daar met z’n tweetjes het jawoord te geven. Mag het voor jou nog iets excentrieker? Denk dan misschien eens aan een huwelijk in Las Vegas.

Het hoeft natuurlijk niet zo spectaculair te zijn. Een mooie feestzaal in eigen land met uw familie en vrienden geeft al alle garanties op een onvergetelijk feest. Waar u ook besluit te trouwen, maak er eerst en vooral een onvergetelijke dag van. En als de trouwlocatie daarbij kan helpen, zoveel te beter.