Trouwlocaties: wat is de trouwlocatie van uw dromen?

Geeft u binnenkort het jawoord aan uw geliefde? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk wel al aan het trouwkleed, het trouwkostuum, de trouwkaarten of de feestzaal gedacht. Maar heeft u ook al eens stilgestaan bij de exacte trouwlocatie voor uw sprookjeshuwelijk? Er bestaan immers heel wat verrassende en originele mogelijkheden die het overwegen waard zijn.

Wat dacht u van trouwen op het strand? Of ga nog een stapje verder en laat uw huwelijk doorgaan op een boot. Zo stapt u ook letterlijk in het huwelijksbootje. Trouwt u liever in een sierlijke tuin, een prachtig kasteel of op een betoverend chateau? Voor wie er vroeg genoeg bij is, kan het allemaal. Aparte trouwlocaties zijn er alvast genoeg. Ook het buitenland wordt steeds populairder bij tortelduifjes met trouwplannen. Een zomers huwelijk in Italië met een Mediterraan feesterna, dat klinkt toch goed? Sommigen gaan nog verder: ze trekken naar een exotisch eiland om daar met z’n tweetjes het jawoord te geven. Mag het voor jou nog iets excentrieker? Denk dan misschien eens aan een huwelijk in Las Vegas.

Het hoeft natuurlijk niet zo spectaculair te zijn. Een mooie feestzaal in eigen land met uw familie en vrienden geeft al alle garanties op een onvergetelijk feest. Waar u ook besluit te trouwen, maak er eerst en vooral een onvergetelijke dag van. En als de trouwlocatie daarbij kan helpen, zoveel te beter.

Feestzalen: ontdek de feestzaal die bij u past

Of u nu voor de Kerk trouwt of niet, een feestzaal is altijd nodig. Het is de plaats waar familie en vrienden kunnen samenkomen om een heugelijke dag te vieren. Feestzalen komen in alle soorten en maten, dus u gaat best op zoek naar een feestzaal die past bij de sfeer en het algemene opzet van uw huwelijk. Het belang van een goede trouwlocatie kan immers moeilijk overschat worden. De juiste locatie zorgt ervoor dat het hele plaatje klopt. Waar u natuurlijk ook rekening mee moet houden is het tijdstip van uw huwelijk. Wie trouwt wanneer het nog volop zomert, zal misschien eerder op zoek gaan naar een geschikt tent, zodat het feest ook buiten nog kan doorgaan.

Welke feestzaal het beste past bij uw trouwfeest is voornamelijk afhankelijk van uw planning: wilt u vooral genieten van gastronomische hoogstandjes, of is het de bedoeling om er in de eerste plaats een spetterende fuif van de te maken? Is het een huwelijksfeest en petit comité of heeft u net de hele familie en alle vrienden uitgenodigd? Het kan dus zeker geen kwaad om eventjes stil te staan bij alle zaken waar rekening mee moet worden gehouden bij het kiezen van een geschikte zaal.

De belangrijkste tip hebben we gespaard tot het laatste: wees er vroeg bij. Elk jaar stapt een massa mensen in het huwelijksbootje, en iedereen wil dat natuurlijk doen op de mooiste locatie. Wees dus een vroege vogel, anders loopt u de feestzaal van uw dromen gegarandeerd mis.