Welk trouwkleed kiest u?

trouwkleedGaat u binnenkort trouwen? Dan heeft u vast en zeker heel wat te plannen! De trouwkaarten, het trouwkostuum, de trouwlocatie, de feestzaal,… het komt vroeg of laat allemaal aan de orde. Maar als u een vrouw bent, dan heeft u waarschijnlijk in eerste instantie aan iets anders gedacht: het trouwkleed natuurlijk. Misschien heeft u er al van kindsbeen van gedroomd om ooit in het wit te trouwen. Deze romantische traditie wordt nog steeds in ere gehouden, en veel vrouwen kiezen er dan ook nog altijd voor om met een klassiek, wit trouwkleed in het huwelijksbootje te stappen.

Nochtans bestaan er in deze moderne tijden al heel wat alternatieven. In plaats van een klassieke witte jurk, behoren ook nieuwe moderne modellen tot de mogelijkheden. Ideaal als u het niet ziet zitten om met een sluier en een ellenlange sleep onder rijstkorrels te worden bedolven. En het kan nog moderner: nogal wat vrouwen kiezen ervoor om in “gewone” avondjurken te trouwen. Wie haar huwelijk minder stijf en klassiek wil laten overkomen, kan op deze manier kiezen voor frivole, levendige kleuren.

Twijfelt u nog welk trouwkleed het best bij u zou passen? Denk dan eerst eens goed na over hoe u wil trouwen en welke sfeer u daarbij wil weergeven. Eens u op die vragen het antwoord weet, gaat het kiezen van een trouwkleed des te gemakkelijker.