Trouwkleed huren?

Wanneer men in het huwelijksbootje stapt, dan is het trouwkleed één van de eerste dingen waar vrouwen aan denken. Op de dag van hun huwelijk willen ze natuurlijk de mooiste jurk dragen. Meestal wordt meteen aan kopen gedacht en niet aan huren. Maar eigenlijk is een trouwkleed huren nog geen zo’n gek idee. Want trouwen doet u toch maar één keer?

Als u niet van plan bent om de jurk op de zolder bij te houden als een mooie herinnering, dan kan u evengoed een trouwkleed huren. Het doet geen afbreuk aan de bijzonderheid van uw huwelijk en bovendien kost het u een pak minder. Als u natuurlijk van plan bent om het trouwkleed te koesteren en misschien zelf over te dragen op latere generaties, dan is een trouwkleed huren niet echt iets voor u.

Ook mannen kunnen hun trouwkostuum huren. Speciale trouwkledij wordt vaak op maat gemaakt en daardoor is het prijskaartje veel pittiger. Verhuurders van trouwkledij hebben nochtans een breed aanbod aan maten en vormen, dus als u even de tijd neemt om te passen vindt u zeker en vast iets dat past. Het belangrijkste is dat u zich goed voelt bij uw keuze. Zo bent u toch al wat zekerder van een sprookjesachtige en onvergetelijke dag.