Huwelijksmake-up voor een perfecte bruid.

bruidsmake-upVoor elke bruid is haar huwelijksdag één van de mooiste dagen van haar leven en dan wil ze er natuurlijk stralend uitzien. Een perfecte bruidsjurk, het juiste bruidskapsel, de ideale man aan haar zijde… alles draagt bij tot de beleving van haar gedroomde huwelijk. Maar om helemaal te stralen is ook de gepaste huwelijksmake-up noodzakelijk.

Huwelijksmake-up is niet gewoon de make-up die je elke dag op doet om naar het werk te gaan. Het moet absoluut perfect zitten, je persoonlijkheid naar buiten brengen, bij je trouwjurk passen en je net dat ietsje meer sprankel geven. Daarom is het belangrijk de huwelijksmake-up enkele weken van tevoren uit te kiezen, te testen en vast te leggen.

Gelukkig zijn er tal van professionals te vinden die je hierbij kunnen helpen. Zij houden rekening met je kleed, de vorm van je gezicht, je persoonlijke voorkeur; je persoonlijkheid… kortom, ze zorgen ervoor dat het plaatje klopt. Enkele weken voor de grote dag, kan je al eens verschillende make-up looks testen zodat je niet voor verassingen komt te staan op je huwelijk. Wanneer de perfecte huwelijksmake-up is gevonden, zorgt de schminkster ervoor dat zij weet wat je verwacht en wat ze dient mee te brengen. Zij zal ook enkele foto\’s van je maken.

Op de dag van het jawoord zorgt ze ervoor dat jij er stralend uitziet, van \’s ochtends tot aan je huwelijksnacht.

Trouw-advies.be verzamelde een hele lijst bruidskappers en make-up artiesten, stuur ons een mailtje en we bezorgen je de beste contacten uit je buurt.