Een bruidskapsel kiezen

bruidskapselElke bruid wil er stralend uitzien op haar trouwdag en het perfecte bruidskapsel maakt daar zeker deel van uit. Dat perfecte kapsel is natuurlijk niet voor iedereen hetzelfde, het hangt af van de lengte van je haar, de gezondheid ervan, de structuur, je gezicht, je smaak en je kleed. Allemaal zaken waarmee je rekening dient te houden bij het kiezen van je trouwkapsel.

Een eerste stap is het maken van afspraken bij je favoriete kapperszaak. En dat moeten inderdaad meerdere afspraken zijn, dus je begint er best tijdig aan. Je hebt een afspraak nodig om samen even te kijken wat mogelijk is met jouw haar en je wat je wensen zijn, je kan best een aantal voorbeeld bruidskapsels meenemen. Een afspraak om enkele proefkapsels uit te testen en een afspraak op de grote dag.

Een foto van je bruidsjurk, liefst wanneer je hem zelf aan hebt, is zeker geen overbodige luxe wanneer je naar de kapper gaat. Ten slotte wil je een bruidskapsel dat in dezelfde lijn ligt als je jurk. Een strakke jurk vraagt om een ander kapsel dan een romantische of speelse jurk. Ook wanneer je naar de kapper gaat voor het proefkapsel hoort een fototoestel op het meeneemlijstje. Zo kan je aan vriendinnen of zussen vragen wat zij van het kapsel vinden.

De hoofdzaak is te kiezen voor het trouwkapsel waar jij je goed bij voelt en waarin jij kunt stralen op dé dag van je leven!

Trouw-advies.be verzamelde een hele lijst bruidskappers en make-up artiesten, stuur ons een mailtje en we bezorgen je de beste contacten uit je buurt.