Zelf trouwkaarten maken

U gaat trouwen? Dan wilt u dat vast zo snel mogelijk aan familie en vrienden laten weten. En hoe kan u dat beter doen dan met een mooie en verrassende huwelijkskaart? Een originele trouwkaart zet immers gegarandeerd de toon voor een geslaagd feest. Vele mensen kloppen hiervoor aan bij een professionele huwelijksfotograaf, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf trouwkaarten te maken.

Wie zijn eigen foto’s neemt, kan de trouwkaarten erg persoonlijk maken. U kan er ook voor kiezen om enkel de foto’s zelf te maken en de kaarten vervolgens te laten drukken bij een gespecialiseerde firma. Of omgekeerd: laat de foto’s nemen door een gespecialiseerde fotograaf, maar knutsel zelf de bijhorende kaarten in elkaar. Wat u ook kiest: familieleden en vrienden die een creatieve en aparte kaart in de bus vinden, zullen steevast aangenaam verrast zijn. Zo heeft u meteen de toon gezet voor het spetterende feest waarop zij uitgenodigd worden.

Ook na het feest kan u nog een kaart versturen waarin u de genodigden bedankt voor hun aanwezigheid. Veel koppels kiezen ervoor om vooral hierin hun persoonlijke touch te steken. Laat uw creativiteit de vrije loop en zorg voor een kaartje dat echt weerspiegeld wie jullie zijn. Zo bent u zeker van een sprookjesachtig huwelijk, dat bovendien nog lang zal herinnerd worden.