Trouwkaarten: hoe ziet uw ideale trouwkaart eruit?

Wanneer uw droomprinses of droomprins eindelijk de vraag heeft gesteld (en u natuurlijk “ja” heeft geantwoord), kan het organiseren van een betoverend huwelijk beginnen. Waarschijnlijk wordt in eerste instantie aan het trouwkleed, het trouwkostuum, de trouwlocatie of de feestzaal gedacht. Wat echter vaak over het hoofd wordt gezien zijn de trouwkaarten. Onterecht natuurlijk, want dit zijn de boodschappers van uw heugelijke nieuws. Daarom moet een trouwkaart een erg bijzondere uitstraling hebben. Het geluk dat u zal vinden in het huwelijk moet als het ware van de kaart spatten. En daarvoor heeft u natuurlijk een ervaren en creatieve huwelijksfotograaf nodig. Wanneer u beroep doet van een gespecialiseerde fotograaf, bent u zeker van technische perfecte foto’s met een origineel concept.

Ook de kaarten zelf kunnen getuigen van heel wat creativiteit. Waarom zou u trouwens zelf geen trouwkaarten maken? Het geeft een persoonlijke touch aan uw huwelijksberichten. Vrienden en familie zullen ongetwijfeld aangenaam verrast zijn. Natuurlijk bestaan ook voor de kaarten zelf gespecialiseerde zaken.

Ook na het huwelijksfeest kiezen vele pasgetrouwden ervoor om hun genodigden te bedanken met een tweede huwelijkskaart. Hiervoor kunt u misschien foto’s van het feest zelf gebruiken? Heel wat huwelijksfotografen maken immers ook foto’s tijdens het feest zelf. Wat u ook kiest, vergeet er vooral geen prachtige dag van te maken.